Novak Đoković: Makedonska manekenka u VIP loži

Izvor: Svet, 06.Sep.2010, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković: Makedonska manekenka u VIP loži

Možda naš Novak Đoković nije najbolji igrač na US Openu ove godine, ali je zato sigurno najpopularniji, pogotovo među poznatim ženskim svetom. Objavljene su u medijima fotke iz Njujorka sa atraktivnom Stanijom Dobrojević, sa kojom se zna već nekoliko godina, ali ona nije jedina koja je bodrila svim srcem Noleta.

Naime, u loži sa njegovim roditeljima sedela je Bojana Savić, makedonska manekenka. Bez obzira na to što je Nole već nekoliko godina u vezi sa Jelenom Ristić, studentkinjom iz Beograda, makedonski dnevnik "Vest" na naslovnoj strani piše o navodnoj novoj romansi najboljeg srpskog tenisera i atraktivne Makedonke, sa kojom je i ranije bio povezivan. Naravno, Bojanini roditelji su sa iznenađenjem prihvatili ovu informaciju.

"Bojana nije bila u loži kao Novakova devojka. Njih dvoje su prijatelji, a da ima nešto više između njih, kao roditelj sigurno bih prva saznala. Oni se poznaju i imaju zajedničko društvo iz bivše Jugoslavije koje se okuplja u jednom njujorškom restoranu. Đoković joj je poklonio i ručni sat sa posvetom", sva oduševljena otkrila je Bojanina mama. Da li su Bojana i Nole u vezi nije hteo da potvrdi ni Bojanin menadžer, Miki Crnokrak: "Ne želim to da komentarišem. Znam samo da je Bojana karte za VIP ložu dobila lično od Novaka." Iako studira, Bojana stiže da se bavi i manekenstvom. Nedavno je u Prištini snimila spot za pesmu američkog repera Kjulejda, koji će se emitovati na MTV-ju. Postala je model u svojoj 13. godini, a sestra Marija Vasić, bivša je mis Makedonije. Posle pobede na takmičenju "Metropoliten model" 2006. godine, Bojana je otišla u Milano, gde radi za modnu agenciju "Woman". Bojana je rođena 23. oktobar 1989. u Skoplju, visoka je 180 cm, teška 61 kg, a njene mere su 89-62-92 cm. Ima smeđu kosu i zelene oči.
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.