Novak: Čudno je bez Rodžera i Rafe

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 08:15

Novak: Čudno je bez Rodžera i Rafe

Novak Đoković je uspešno započeo takmičenje na olimpijskom turniru.

Svetski broj jedan se bez većih problema plasirao u drugo kolo pobedom nad Ugom Delijenom iz Bolivije, 6:2, 6:2.

Sada ga očekuje duel sa Nemcem Janom-Lenardom Štrufom od koga nikada nije izgubio.

Novak je na španskom odgovarao na pitanja novinara Eurosporta o takmičenju u Tokiju i priznao je da je na turniru sve drugačije bez njegovih velikih rivala, Rodžera Federera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Rafaela Nadala.

"Definitivno je drugačije bez Rafe i Rodžera. U prošlosti nije bilo mnogo turnira na kojima nisu igrali, ali dolazi mlada generacija u kojoj ima mnogo dobrih igrača, koji imaju veliki kvalitet. Poput Cicipasa, Medvedeva i drugih, a za mene je veoma važno da budem koncentrisan i da svakog dana dajem svoj maksimum", poručio je Đoković.

Šampion Vimbldona je još jednom podvukao da je olimpijsko iskustvo nešto posebno.

"Nema publike, što nije idealno, ali šta da se radi. Osećam se dobro i vrlo motivisano i nadahnuto što sam ovde u Tokiju. Činjenica da nema velike gužve nije idealna, ali ima puno pozitivnih stvari poput boravka u olimpijskom selu i gledanja kako drugi sportisti vežbaju, kako se oporavljaju, razgovaraju i razmenjuju iskustva", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.