Novak: Bilo je mračno, vetrovito, uslovi su bili teški

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2018, 05:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak: Bilo je mračno, vetrovito, uslovi su bili teški

Srpski teniser Novak Đoković bio je zadovoljan plasmanom u četvrtfinale Vimbldona.

Đoković je savldao Rusan Karena Hačanova sa 3:0 u setovima i time na najbolji način zatvorio dnevni program na Slemu u Londonu.

"Veoma sam zadovoljan pobedom. Meč nije počeo najbolje za mene, izgubio sam servis, ali sam uspeo brzo da uzvratim brejkom i vratim se u set. Hačanov je igrao dobro, on ima razna >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << oružja, dobro je servirao, ali sam i ja dobro riternirao, trudio sam se da ga nateram da igra što više udaraca", kazao je Đoković.

Novaku se "žurilo" da što pre završi duel sa Rusem kako ne bi morao da nastavlja meč u utorak i u tome je uspeo, iako uslovi u finišu nisu bili najsjajniji.

"Teško je bilo igrati po ovakvim uslovima, nismo videli dobro, postalo je tamno i vetrovito. Jednom sam se okliznuo ja, jednom on, ali to je trava. Koleno mi je u redu i nema nikakvih problema".

Rival srpskog igrača u četvrtfinalu biće Japanac Kei Nišikori.

"Igrali smo nekoliko puta ove sezone, ali na travi je uvek drugačije. Mislim da je Kei prvi put u četvrtfinalu Vimbldona. On je odličan igrač, dugo godina je u vrhu. Imao je problema sa povredama, ali se toliko puta dokazao. Može da bude kandidat za titule. Ipak, nadam se da ću nastaviti sa dobrim tenisom, da će samopouzdanje rasti i da ću pobediti", zaključio je Đoković.

Novak i Nišikori igraju u sredu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.