Nova top-lista najlepših Srpkinja

Izvor: Dzungla.org, 25.Avg.2011, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova top-lista najlepših Srpkinja

U čast uspeha Novaka Đokovića, čija se devojka Jelena našla na mestu broj pet, američki internet-portal „Kompleks” objavio spisak naših dama koje izazivaju najviše uzdaha muškaraca
Bojana Novaković, glumica koja radi i u Holivudu, Jelena Ristić, devojka Novaka Đokovića i Ana Ivanović

Uspeh Novaka Đokovića posle osvajanja Vimbldona motivisao je dvojicu momaka koji potiču >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sa balkanskih prostora da za američki internet-portal „Kompleks” (www.complex.com) sastave i listu najlepših žena Srbije. Kako su napisali Filip Filipi, reper iz Kanade, koji je kao dečak sa porodicom izbegao iz Like, i Đorđe Gašić, autori liste, američkim čitaocima su želeli da skrenu pažnju i da je Srbija poznata po lepim ženama a ne samo po belom sportu.
Bez komentarisanja objektivnosti i ukusa, prenosimo redosled žena naše zemlje koji trenutno sa fotografijama mogu da pogledaju američki posetioci ovog portala namenjenog mladima uzrasta od 18 do 34 godine.
Svetlanu Ražnatović opisuju kao lepoticu i srpsku Madonu koja je trenutno na odsluženju kazne u kućnom pritvoru. Druga na listi je teniserka Ana Ivanović koja je poput Novaka osvajala značajne turnire, a van terena do sada zaradila bezbroj titula, u različitim izborima, najlepše žene sveta.
Na listi su i manekenke, pre svih bivša misica Nina  Seničar, Novosađanka čija je karijera išla vrtoglavim putem u Italiji, a kako su pre nekoliko godina pisali mediji sa Apenina, upravo ona osvojila je srce ženskog srcelomca, pevača Erosa Ramacotija. Na listi je još jedna misica, Tijana Stajšić, inače bivša mis Jugoslavije, a u zlatnoj sredini našla se devojka Novaka Đokovića – Jelena Ristić uz opis da je uvek uz svog dečka koga bodri sa tribina.
Među deset srpskih lepotica su i manekenke i modeli: Danijela Dimitrovska, trenutno zaštitno lice poznatih brendova, poput „Luja Vitona”, Maja Latinović, Manja Babović, Stanija Dobrojević, ali i glumica Bojana Novaković. Bojana, koja inače živi i radi u Australiji, do sada je bila zapažena po rolama u srpskim filmovima „Optimisti” Gorana Paskaljevića i „Šišanje” Stevana Filipovića, a poslednje tri godine pokušava da se dokaže i u Americi gde je uspela da u skupim holivudskim produkcijama odigra epizodne uloge uz glumce sa A liste najplaćenijih zvezda: Mela Gibsona, Vila Smita i Kijanua Rivsa.
(Izvor: Politika)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.