Nismo ni sumnjali, Novak jači i od korone!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020, 12:41

Nismo ni sumnjali, Novak jači i od korone!

Negativan rezultat imala i supruga Jelena.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na korona virus.

Kako se navodi iz Đokovićevog PR tima, to su pokazali najnoviji rezultati PCR testa koji su oboje uradili u Beogradu.

Novak i Jelena nisu osećali nikakve simptome virusa, a test su uradili po prethodnom dogovoru sa lekarima.

Prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i bezbednosne mere u vezi sa Kovid-19.

Juče je objavljeno da je fondacija Novaka Đokovića donirala 5.000.000 dinara pomoći Novom Pazaru koji je jedan od najvećih žarišta u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković negativan na koronavirus

Izvor: VOA, 02.Jul.2020

Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković negativni su na korona virus, prenosi Fonet. Test su, kako se navodi, radili u dogovoru sa lekarima i ne osećaju nikakve simptome virusa. Đokovići su prethodnih deset dana, pošto se po povratku iz Zadra utvrdilo da imaju koronavirus, proveli...

Nastavak na VOA...

ISPLIVALA PREPISKA ĐOKOVIĆA I ADEMA LJAJIĆA! Fudbaler se zahvalio za Novi Pazar, a Novak mu objasnio zašto je to uradio!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pre nekoliko dana oduševio je čitav region donacijom od pet miliona dinara zdravstvenom sistemu Novog Pazara za borbu protiv korona virusa. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.