Nišikori u šali poželeo da se Đoković penzioniše

Izvor: RTS, 26.Feb.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišikori u šali poželeo da se Đoković penzioniše

Novak Đoković je prava noćna mora za mnoge tenisere u prethodnih desetak godina i jedna od njegovih stalnih "mušterija" jeste Kei Nišikori. Japanac je do sada od Đokovića izgubio 16 od 18 međusobnih duela i ne zna za pobedu od 2014. godine.
Zbog toga nije neobično što priznaje da bi nekada radije birao da nema tu prepreku na ATP turu.

"Iskreno, nekada poželim da se Đoković penzionisao, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali nikada ne želim da se povuče zbog povrede", u šali je rekao Nišikori.
Trenutno šesti igrač planete navodi da su i ostali članovi "velike trojke" izuzetni igrači, ali da niko nije na takvom nivou kao Srbin.
"Federer i Nadal su takođe veoma snažni, ali Novak je najuglađeniji igrač", zaključio je japanski igrač.
Nišikori protiv Nadala takođe ima dve pobede uz 10 poraza, dok mu je skor protiv Federera 7-3.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišikori u šali: Nekada poželim da se Đoković penzionisao

Izvor: B92, 26.Feb.2019

Kei Nišikori, najbolje plasirani japanski teniser, našalio se na račun Novaka Đokovića...Srpski i japanski teniser do sada su odigrali 18 mečeva, a Novak vodi sa ubedljivih 16-2..."Iskreno, nekada poželim da se Đoković penzionisao, ali nikada nisam želeo da se povuče zbog povrede", rekao je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.