Izvor: RTS, 11.Maj.2021, 20:34

Ni Fric ni kiša nisu zaustavili Novaka u Rimu - Đoković u trećem kolu

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, plasirao se u treće kolo Mastersa u Rimu, pošto je u dva seta - 6:3, 7:6 (7:5) savladao Tejlora Frica.
Nije imao Novak Đoković idealan dan u Rimu, ali je posao odrađen i prvi reket sveta ispunio je cilj i plasirao se u treće kolo.

Čim je počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meč i čim je Novak krenuo da igra kako treba, počela je kiša u italijanskoj prestonici.
Dok su pogledi bili usmereni ka nebu, Novak je sigurnom igrom došao do prvog seta - 6:3. 
Novak je savršeno započeo drugi set - napravio je brejk bez izgubljenog poena.
Ipak, Amerikanac je pružao sve veći otpor želeći da skupo proda kožu protiv najboljeg na svetu.
Pri rezultatu 5:5, meč je konačno prekinut zbog kiše. 
Posle višesatnog čekanja, igrači su izašli na teren, a drugi set je rešen u taj-brejku.
Novak je sa 7:5 dobio ovaj deo igre i plasirao se u treće kolo turnira.  
Đoković je jedini preostali srpski teniser u Rimu, pošto su poraze u prvom kolu doživeli Krajinović, Đere, Kecmanović i Lajović.
Novak će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela između Britanca Kamerona Norija i Španca Alehandra Davidoviča Fokine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Djoković nakon pauze zbog kiše pobedio Frica na turniru u Rimu

Izvor: Beta, 11.Maj.2021

Prvi teniser sveta Novak Djoković plasirao se u treće kolo mastersa u Rimu pošto je danas pobedio Amerikanca Tejlora Frica sa 6:3, 7:6.Meč izmedju Djokovića i 31. igrača sveta bio je prekinut zbog kiše, a nastavljen je nakon gotovo tri sata pauze.Za osvajanje prvog seta Djokoviću je bio dovoljan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.