Nezainteresovani Novak, drugi poraz ove sezone!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 20:23

Nezainteresovani Novak, drugi poraz ove sezone!

Ako ne računamo poraz na US openu, ovo je tek drugi zasluženi poraz Novaka Đokovića ove sezone.

Niko ovo nije očekivao.

Novak Đoković je poražen u četvrtfinalu Beča od Lorenca Sonega veoma lako, delovao je totalno nezainteresovano u pojedinim delovima meča, da bi na kraju bio poražen sa 6:2 i 6:1.

U pojedinim trenucima meča nije se moglo zaključiti ko je prvi teniser sveta, očigledan je bio i umor kod Novaka Đokovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa je poražen po drugi put u sezoni na terenu.

Podatak da Novak igra servis-volej na brejk loptu govori da nije bio baš u ovom meču, nije imao ni preteranu motivaciju, možda baš zbog činjenice da je osvojio prvo mesto na kraju ove sezone, a možda je mislima već u Londonu gde se igra završni turnir pošto će propustiti turnir u Parizu.

Zabeležio je Nole i tri duple greške za ovo kratko trajanje meča, a od 23 puta koliko je servirao drugi servis, osvojio je samo sedam poena.

Ima nešto i u spašenim brejk-loptama, Novak je spasio samo jednu od 6, a Sonego svih 6.

Meč je trajao danas sat i deset minuta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.