Neprepoznatljivi Novak eliminisan u Indijan Velsu!

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprepoznatljivi Novak eliminisan u Indijan Velsu!

Veliko iznenađenje u 1/16 finala ovog turnira Masters serije.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković eliminisan je večeras u šesnaestini finala turnira u Indijan Velsu!

Novak je posle jednoipočasovne borbe potpuno neočekivano poražen od nemačkog predstavnika, 35-godišnjeg Filipa Kolšrajbera sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:4.

U prvom setu se vodila ravnopravna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << borba do sedmog gema, kada je Nemac napravio brejk, potom poveo sa 5:3 i do kraja seta uspeo da zadrži prednost protiv Đokovića koji je bio vidno nervozan i dekoncentrisan u tim trenucima.

Problemi u Đokovićevoj igri postali su još izraženiji u drugom setu, već na startu ovog dela igre je dozvolio rivalu još jedan brejk, a kada je Kolšrajber poveo sa 5:2, delovalo je da je ovaj meč rešen, jer je Novak zaista bio neprepoznatljiv na terenu.

Ipak, tek tada naš teniser dolazi do svog prvog brejka u ovom meču, a onda je na svoj servis smanjio na 5:4.

Međutim, Kolšrajber je imao novu priliku da stavi tačku na ovaj meč, što je on i učinio u narednom gemu, za konačnih 6:4 i u drugom setu.

Kolšrajber će se u osmini finala sastati sa francuskim teniserom Gaelom Monfisom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆU NE PRIJA PUSTINJA: Nemački veteran Kolšrajber savladao Novaka u 3. kolu Indijan Velsa

Izvor: Kurir, 13.Mar.2019

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u 3. kolo Mastersa u Indijan Velsu pošto je poražen od iskusnog Nemca Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 6:4.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.