Ne prepisujte, nos će vam biti kao Ognjenov!

Izvor: Dzungla.org, 17.Sep.2011, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne prepisujte, nos će vam biti kao Ognjenov!

Voditelj TV Prve žestoko uzvratio na Amidžićeve prozivke

Nije mu ostao dužan!
Ivan Ivanović sinoć je, kao što smo i očekivali, uzvratio na prozivke koje mu je u ponedeljak uveče u emisiji „Ami Dži šou“ uputio kolega Ognjen Amidžić!
Zvezda Pinka tada je, jasno aludirajući na Ivanovića, rekla da se „jedan voditelj toliko uvukao ovom (Novaku Đokoviću) u du*e da mu je pre neki dan, kada su pokušali da ga izvuku, ostala velika žuta fleka >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << na glavi“.
Ivan je, u teniskom stilu, žestoko reternirao na Ognjenov servis, takođe ne pominjući ime kolege:
- Prema najnovijim naučnim istraživanjima, ponedeljak najgore utiče na ljudsku psihu. Izgleda da su i naučnici gledali „Ami Dži šou“ - rekao je Ivanović, a nešto kasnije đacima prvacima koji su, pored glumca Milana Kalinića, bili njegovi gosti poručio:
- Nije lepo ni prepisivati od drugih, jer mogu da ti izrastu ružni brkovi i veliki nos - rekao im je Ivan u svom stilu.
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.