Ne brinem se za Đokovića

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 11:00

"Ne brinem se za Đokovića"

Patrik Muratoglu, nekadašnji trener Serene Vilijams, izjavio je kako nije zabrinut zbog ranog ispadanja Novaka Đokovića sa Mastersa u Monte Karlu.

Bolji od srpskog tenisera je bio Lorenco Museti, a Muratoglu ističe kako se to Đokoviću već dešavalo.

"Nisam zabrinut za njega, prošao je kroz isto prošle godine. Mislim da ga koštaju ovi dugi periodi bez meča, a svi drugi imaju samopouzdanja. On tek počinje opet, nema nikakvu referencu”, rekao je Muratoglu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dodao:

"Čak i s aspekta motivacije.. Nisam na njegovom mestu, ne znam kako trenira, alk kad znaš da nemaš turnir dva meseca, nije lako ići na trening svako dan. Oporavak nije lak, ali uopšte ne sumnjam u njegov nivo na grend slemovima. Ipak, i mladi sve više napreduju.”

Priliku da popravi utisak, Đoković će imati u Banjaluci gde će nastupati na turniru Srpska open koji se igra od 17. do 23. aprila. Slobodan je u prvom kolu, dok ga u drugom čeka bolji iz duela Stana Vavrinke i Luka Van Eša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FRANCUZ VERUJE U NOVAKA: Prošao je kroz ovo, ne sumnjam u njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023

"Nisam na njegovom mestu."..Bivši trener Serene Vilijams, Patrik Muratoglu izjavio je da se ne brine za Novaka Đokovića posle poraza od Musetija u osmini finala Monte Karla...- Nisam zabrinut za njega, prošao je kroz isto prošle godine. Mislim da ga koštaju ovi dugi periodi bez meča, a svi drugi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.