Izvor: Piplmetar.rs, 02.Sep.2023, 06:30

Navijač provocirao Đokovića, obezbeđenje ga izbacilo napolje sa meča

Sve se dešavalo u finišu drugog seta

Foto: Telegraf


Obezbeđenje na US Openu reagovalo je u finišu drugog seta duela između Novaka Đokovića i Lasla Đerea i izbacilo je jednog navijača koji je provocirao drugog reketa sveta!
U trenutku kada je Novak servirao, jedan od navijača ga je ometao i nešto dobacivao. Đoković se požalio sudiji, da bi ga ovaj odmah opomenuo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Međutim, čim je usledila prva pauza, na kraju gema,  obezbeđenje je prišlo navijaču koji je provocirao Novaka i ispratilo ga napolje sa tribina. Novak je i taj, kao i prvi set, izgubio od Đerea koji je imao 6:4, 6:4.
Foto: Telegraf


Foto: Telegraf


(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.