Najveći ikada? Cicipas tu ne vidi Novaka Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 11:12

Najveći ikada? Cicipas tu ne vidi Novaka Đokovića

Poznato da ne uvažava Srbina.

Grčki teniser Stefanos Cicipas istakao je da je za njega najbolji teniser svih vremena Švajcarac Rodžer Federer.

Trenutno peti reket sveta izneo je svoje mišljenje o takozvanoj "GOAT" trci, i naveo kako on gleda na to.

-Za mene, GOAT ne zavisi od titula, grend slemova, pobeda. GOAT mora da bude onaj koji je privukao najveći broj navijača tenisu, koji je inspirisao ljude da urade nešto korisno sa svojim životima, osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog koje su drugi najviše uživali - rekao je Cicipas.

Da stvar bude gora, nije se tu zaustavio Grk.

- Ako to rezimiramo, taj neko je Rodžer Federer. Biram njega, a posle bih rekao Rafa Nadal - zaključio je Stefanos Cicipas.

I do sada je bilo poznato da grčki as preterano ne uvažava Novaka Đokovića, ali izostavljanjem Srbina iz trke za GOAT ponovo je pomerio granice, koje će izazvati burne reakcije u svetu belog sporta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, supruga Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.