Nadal o finalu: Bije Nole, al bijem i ja!

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal o finalu: Bije Nole, al' bijem i ja!

Rafael Nadal imao je puno poteškoća u polufinalnom okršaju sa Endijem Marejem, ali je svestan da ga sada očekuje još teži zadatak protiv Novaka Đokovića.

Praktično da ne postoji iole ozbiljniji teniser sa kojim Španac ima negativan skor. Poređenja radi, sa Marejem se nakon ove pobede popeo na 12:4, sa Federerom ima čak 18:7, pa i sa Noletom je u plusu - 16:11.

Deki Stanković: Zbog Novaka je prelepo biti Srbin
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Cela Srbija stala zbog Đokovića

Nole: San se ostvario!

Vimbldon: Novak najbolji na svetu! VIDEO i FOTO

Ipak, ono što brine Nadala, ali i njegovog strica Tonija, koji mu je ujedno i trener, je skor u 2011. godini - 4:0 za Đokovića. Uvukao se malo strah u kosti kod još uvek prvog tenisera sveta, koji ima 20 uzastopnih pobeda na Vimbldonu.

- Uvek je teško da igrate protiv Novaka. On igra fantastično ove godine. Izgubio je samo jedan meč u sezoni, a usput me je i četiri puta dobio. Znam da će mi biti teško, ali isto tako, smatram i da sam i ja igrao veoma dobro i daću sve od sebe da ga pobedim - rekao je Nadal.

O meču sa Marejem, Rafa je rekao da mu je žao Škota, i kao presudan momenat označio promašaj rivala u četvrtom gemu drugog seta, pri rezultatu 30:15 za Mareja.

A, kakve pohvale je Žo Vilfred Conga uputio Đokoviću, čitajte OVDE.

(Foto: AP/Beta)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.