NOVAKOV ŠOU U AMERICI: Srbin se vratio imitacijama! Đoković do suza zasmejavao publiku, a izvedba na kraju je sve bacila u trans (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 08:38

NOVAKOV ŠOU U AMERICI: Srbin se vratio imitacijama! Đoković do suza zasmejavao publiku, a izvedba na kraju je sve bacila u trans (VIDEO)

Dobro je raspoložen naš teniser.

Srpski teniser Novak Đoković posle dve godine ponovo će zaigrati na US Openu, a prvi trening na stadionu Artur Eš obeležilo je dobro raspoloženje najboljeg igrača ikada.

Pripremu srpskog asa za četvrti gren slem sezone je pratio veliki broj publike, a Nole je znao kako da ih zabavi.

Posle sparinga sa članom tima Čarlijem Ererom, on je počeo da imitira bivše i sadašnje svoje kolege. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kao što znate, Đoković je to već radio na početku karijere, ali je u jednom trenutku prestao. Ipak, očito da je i njemu to nedostajalo, pa je ponovo pokazao svoje glumačke sposobnosti.

Marija Šarapova je bila prva na redu, nezaobilazan je bio domaći igrač Džon Mekinro. Nakon toga je usledio i njegov trener Goran Ivanišević, a za kraj je Nole izimitirao i Australijanca Nika Kirjosa što je izazvalo posebno oduševljenje i smeh Amerikanaca.

Novak Djokovic the impersonator is back 😂😭

(🎥 @usopen)pic.twitter.com/ST6rDQGEYt

— We Are Tennis (@WeAreTennis) August 23, 2023

Očito da je nakon trijumfa na Mastersu u Sinsinatiju Đoković dobro raspoložen, a nadamo se da će razloga za slavlje imati i nakon US Opena koji startuje 28. avgusta.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   US Open

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković se vratio imitacijama VIDEO

Izvor: B92, 24.Avg.2023

Novak Đoković se sprema za početak četvrtog Grend slema u sezoni US Opena, gde učestvuje prvi put posle dve godine...Drugi teniser sveta je očigledno dobro raspoložen, to pokazuje da je Novak napravio pravi šou na centralnom terenu, posle svog treninga...Posle sparinga sa članom tima Čarlijem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.