NOVAK VEĆ DANAS MOŽE U POLUFINALE: Ovo su kalkulacije za najboljeg svetskog tenisera

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 11:37

NOVAK VEĆ DANAS MOŽE U POLUFINALE: Ovo su kalkulacije za najboljeg svetskog tenisera

Đoković večeras od 21 čas igra protiv Danila Medvedeva.

Novak Đoković večeras od 21 čas u drugom kolu grupe ''Tokio 1970'' na Završnom Mastersu u Londonu igra sa Danilom Medvedovom, dok će od 15 časova na teren izaći Aleksandar Zverev i Dijego Švarcman.

Najbolji teniser sveta i Rus imaju priliku da već večeras obezbede plasman u polufinale, a računica je za obojicu tenisera slična. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đoković će se plasirati u polufinale ako savlada Rusa i ako Švarcman pobedi Zvereva. Novaku odgovara i ako Zverev savlada Švarcmana u tri seta ukoliko on Medvedeva savlada u dva seta.

Da bi opstanala u diviziji 2 Lige nacija Srbija večeras (20.45) mora da pobedi Rusiju kod kuće, a da Turska izgubi na gostovanju Mađarskoj. Težak zadatak, pogotovo imajući u vidu katastrofalno stanje u taboru Orlova. Kvota na keca je 2,75, na iks 3,05, a na dvojku 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Rusija.

Medvedev će u otići u polufinale ako pobedi Đokovića, a Zverev bode bolji od Švarcmana, dok u drugoj varijanti ,edvedev mora Đokovića da pobedi u dva seta ako Švarcman u tri seta savlada Zvereva. U svakoj drugoj kombinaciji, poslednje kolo će odlučivati o putnicima u polufinale.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.