NOVAK TRENIRAO BOS: Đoković na LEGENDARNOM mestu crpi energiju za OSVAJANJE Vimbldona! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 11:31

NOVAK TRENIRAO BOS: Đoković na LEGENDARNOM mestu crpi energiju za OSVAJANJE Vimbldona! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta kreće u pohod na šestu krunu.

Voljom žreba odlučeno je da najbolji teniser sveta Novak Đoković u pohod ka šestom peharu na Vimbldonu krene od Britanca Džeka Drejpera.

Italija je najviše pokazala u prvoj fazi EURO, mlela je rivale, nije primila gol, i zato je favorit večeras (21.00) protiv Austrije koje je takođe ostavila dobar utisak. Kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Italiju je 1,53, na iks 3,90, a na Austriju 7,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Austrija.

U iščekivanju premijernog meča, koji je na programu u ponedeljak (14), Nole je odradio prvi trening na engleskoj travi, da bi se zatim izuo i "osetio" podlogu u Londonu.

Zajedno sa svojim fiziom Ulisesom Badiom, Đoković je deo treninga odradio na neobičnom mestu. Srpski as je trenirao na čuvenom "Henmanovom brdu", mestu gde oni koji nemaju karte za stadion gledaju mečeve na Vimbldonu.

Posle treninga prvi reket ATP-a je rešio da se opusti, time što je bos prošetao po vimbldonskoj travi.

Novak Djokovic giving it all at practice 💥

(🎥 @Wimbledon) pic.twitter.com/dIUrDyncUV

— We Are Tennis (@WeAreTennis) June 25, 2021
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.