NOVAK SE NE VRAĆA KUĆI: Poznato gde Đoković putuje nakon istorijske titule u Njujorku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 22:10

NOVAK SE NE VRAĆA KUĆI: Poznato gde Đoković putuje nakon istorijske titule u Njujorku!

Zna se i kada ćemo ga ponovo gledati na terenu...

Srpski teniser Novak Đoković je u nedelju podigao pehar na čuvenom stadionu „Artur Eš“, a u ponedeljak je počeo 390. sedmicu na prvom mestu ATP liste. Neće Đoković imati mnogo vremena za slavlje u Njujorku, pošto će se ubrzo uputiti ka Španiji.

Naime, prvi reket sveta već ove sedmice će učestvovati na Dejvis kupu, tokom kojeg će reprezentacija Srbije igrati u grupi sa Južnom Korejom, Češkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Španijom u Valensiji.

Izvesno je da će Đoković propustiti megdan sa ekipom Južne Koreje u utorak, ali su iz našeg tima potvrdili da bi trebalo da stigne na mečeve protiv Španije u petak i Češke u subotu.

Inače, Viktoru Troickom od početka će na raspolaganju biti Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, Hamad Međedović i naknadno uvršteni Nikola Ćaćić

Po najbolja dva tima iz sve četiri grupe obezbediće mesto na Finalnom turniru, koji će se održati u novembru u Malagi.

Između Njujorka i ako Bog da Malage, odnosno finalnog turnira na kojem će potencijalno učestvovati u novembru, Novak Đoković najverovatnije neće putovati u Kinu, kako je najavio njegov trener Goran Ivanišević.

-  Teško da će doći do Kine, više je odgovor trenutno ne nego da. Treba dobro da posloži sve u glavi, čeka ga Dejvis kup. Mislim da bi trebalo da odigra Bersi pred Torino, ako je Torino bitan, mada je njemu titula u Dejvis kupu sada prioritet. Nismo pričali o tome. Mene sada čeka odlazak na operaciju kolena, a on putuje u Valensiju, pa ćemo posle toga pričati - rekao je Ivanišević.

To teoretski znači, da bismo Novaka do kraja godine mogli da gledamo na još samo dva turnira plus Dejvis kup.

Masters u Parizu koji bi bio generalna proba Novaku Đokoviću za Završni masters u Torinu, počinje tek 30. oktobra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.