Izvor: Pančevac-online.com, 12.Apr.2023, 14:32

NOVAK SAZNAO RIVALA U TREĆEM KOLU: Naredni Đokovićev protivnik deklasirao Nardija sa 6:0, 6:0!

Novak Đoković će u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu igrati protiv Lorenca Musetija, koji je u duelu protiv zemljaka Italijana Luke Nardija slavio sa ubedljivih 6:0, 6:0. Museti, koji je trenutno 21. teniser sveta, potpuno je dominirao protiv 19-godišnjeg Nardija, koga je počistio sa terena. Duel Đokovića i Musetija zakazan je za sredu, a […] The post NOVAK SAZNAO RIVALA U TREĆEM KOLU: Naredni Đokovićev protivnik deklasirao Nardija sa 6:0, 6:0! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNAT ĐOKOVIĆEV RIVAL U 3. KOLU MONAKA: Italijan protivniku nije dozvolio niti jedan gem!

Izvor: HotSport.rs, 12.Apr.2023

Zaista impresivno izdanje. Srpski teniser Novak Đoković, dobio je svog rivala u trećem kolu turnira u Monaku, a u pitanje je mladi Italijan Lorenco Museti. On je u drugom kolu bio bolji od svog sunarodnika Nardija sa 2:0 (6:0, 6:0), a meč je dobio za samo 52 minuta. Fenomenalnu partiju pružio je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.