NOVAK PROGOVORIO O OCU SRĐANU: Eskaliralo je, mi smo kao porodica prošli kroz ratove

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 15:07

NOVAK PROGOVORIO O OCU SRĐANU: Eskaliralo je, mi smo kao porodica prošli kroz ratove

Uvek racionalan i blistave svesti.

Srpski teniser Novak Đoković govorio je nakon plasmana u finale Australijan Opena o incidentu čiji je glavni akter njegov otac, Srđan.. Na video snimcima na kojima srpski navijači slave Novakovu pobedu vidi se i otac srpskog tenisera Srđan Đoković, a javnosti u Australiji sporne su ruske zastave koje drže na slikama.

Novak se posle pobede nad Tomijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Polom (3:0) dotakao i sporne situacije.

- Kao i svi, video sam šta se desilo. Nesrećno je što je pogrešna interpretacija toga toliko eskalirala. Saznao sam sinoć. Mi smo kao porodica prošli kroz ratove, znamo koliko je to razarajuće i nikada nećemo biti za bilo kakav rat. Moj otac je posle svakog meča išao da se zahvali navijačima, da bude sa njima i da se slika. Video sam da su neki preveli kao nešto što nije rekao, rekao je ‘živeli’, nadam se da će ljudi razumeti da je to bilo to. Naravno da mi nije bilo prijatno sve to, uz sve što se događalo - jasan je bio Novak, a onda je upitan hoće li Srđan doći na finale:

- Nadam se da će biti tu, voleo bih da bude tu za finale. Videćemo, ovu odluku smo doneli zajedno - zaključio je Đoković..

Novak će svoju za desetu titulu u Melburnu igrati protiv Stefanosa Cicipasa u finalu u nedelju.

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novak Đoković ponovo pričao o deportaciji: Nemam predrasuda, volim da igram ovde

Izvor: Danas, 27.Jan.2023

Nešto detaljnije izlaganje imao je Novak Đoković posle desetog plasmana u finale Australijan opena, nokn pobede nad Tomijem Polom (3:0). Ponovo je pričao o deportaciji, motivima da i dalje bude tako dominantan na teniskom terenu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.