NOVAK PRIHVATIO POZIV: Đoković će igrati fudbal u Monaku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 10:01

NOVAK PRIHVATIO POZIV: Đoković će igrati fudbal u Monaku!

Humanost na delu...

Srpski teniser Novak Đoković je prihvatio potez organizatora i 23. maja igra na humanitarnom meču svetskih zvezda u Monaku.

Reč je susretu na stadionu Luj II na kom će se pojaviti oko 30 poznatih ličnosti i sportskih zvezda.

Poznato je da se radi o utakmici u dobrotvorne svrhe koja će biti jedinstvena uvertira za trku Formule 1, Veliku nagradu Monaka koja je na programu za vikend od 25. do 28. maja.

Novak će igrati u ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Za decu Monte Karla" u kojoj će pored njega biti i Liza Batalja, Flavio Roma, Klod Puel, Federik Deu, Sebastijan Perez, Greg Kampl.

U timu "Ol Star Drajvers" videžemo sve same perjanice iu sveta automobilizma, kao što su Šarl Lekler, Pjer Gasli, Karlos Sainz, Fernando Alonso, Sebastijan Frej.

- Želimo da se zahvalimo članovima, igračima, poznatim ličnostima, javnosti i sponzorima koji su nam se pridružili svih ovih godina. Hvala im na pomoći, jer smo tako u stanju da nastavimo naše dobrotvorne akcije kako bismo prikupili sredstva i pomogli deci - poručio je Mauro Sera, jedan od čelnih ljudi iz organizacije događaja.

Ono što je interesantno je da će Novak u Monaku igrati za vikend koji prethodi početku drugog grend slema sezone, na Rolan Garosu.

Novak je nedavno takmičenje u Rimu završio u četvrtfinalu i od ponedeljka 22. maja pašće na drugo mesto ATP liste.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.