NOVAK POTVRDIO: Promene u Đokovićevom timu pred start Australijan opena

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 14:48

NOVAK POTVRDIO: Promene u Đokovićevom timu pred start Australijan opena

Pridružena je jedna osoba.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napravio je nekoliko promena u svom timu pred početak Australijan opena.

Čarli Gomes Erera, Novakov sparing partner će preuzeti ulogu menadžera.

- Čarli je u ulozi tim menadžera. I dalje učestvuje kao trener asistent, ali više je tim menadžer. Dosta dobro obavlja tu ulogu, iako nema mnogo iskustva. Posvećen je, uči i brzo napreduje, pri tom mi je prijatelj, verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu i mogu da se oslonim na njega. On se lepo upotpunjuje sa mojim menadžerom Markom Madenom - rekao je Novak.

Pridružena je još jedna osoba u menadžerskom sektoru.

- Iza vas je Elektra, još jedna osoba koja će biti deo našeg menadžerskog, brending tima. Na grend slemovima smo u širem sastavu, punijem sastavu, jer je mnogo obaveza prema sponzorima koje treba da pokrijemo - dodao je Đoković.

Novak u Australiji traži 11. titulu, a 25. gren slem. Protivnik u prvom kolu će mu biti Hrvat Dino Prižmić, taj duel je na programu u nedelju od devet časova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.