NOVAK POSLE POBEDE NAD VAN AŠOM: Nisam ni čuo za njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 19:02

NOVAK POSLE POBEDE NAD VAN AŠOM: "Nisam ni čuo za njega"

Pošteno je rekao.

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Francuza Luku van Aša 2:1 (6:7, 6:3, 6:2) u drugom kolu ATP turnira Srpska open u Banjaluci.

- Nije bilo lako, ovo je najsporiji teren na kojem sam igrao. Nisam mogao udarcima da prodirem u teren, vraćao je sve udarce. Srećam sam zbog pobede. Atmosfera je bila sjajna, gurali su me od pobede - rekao je Novak Đoković.

- Hvala svima što ste došli, ovo je najbolja atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojoj sam igrao. Igrali smo skoro tri sata vi ste ostali, i zbog vas sam danas pobedio.

Dotakao se i protivnika. Priznao je da ranije nije ni čuo za Van Aša.

- On je mlad perspektivan teniser, nadam se da neće zvučati uvredljivo, ali nisam ranije ni čuo za njega. Pobedio je Vavrinku, ja sam na treningu pokušavao da repliciram šta će biti na terenu, njemu želim mnogo sreće.

O narednim mečevima:

- Ja se nadam da ću igrati još mnogo godina, u žibotu se nikad ne zna šta donosi sutra, pogotovo kada imate 35 godina. Meni je jako drago što sam uspeo da pobedim i što ću i sutra igrati na ovom terenu - rekao je Novak Đoković.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda poznata hrvatska navijačica Ivana Knol.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„Hvala mu što je danas pustio dekicu poput mene“: Đoković pohvalio klinca i našalio se na svoj račun

Izvor: Danas, 19.Apr.2023

Apsolutni favorit Srpska opena iskren posle teško izvojevane pobede nad Lukom van Ašom u drugom kolu turnira serije 250.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.