NOVAK LJUT: Napuštam teren sa GORČINOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 16:52

NOVAK LJUT: Napuštam teren sa GORČINOM

Neočekivan poraz Srbina.

Srpski teniser Novak Đoković završio je takmičenje u Monte Karlu već posle trećeg kola.

- Čestitam mu, bio je bolji danas. S moje strane, jedan od najgorih mečeva u poslednjih nekoliko godina. Osećao sam se užasno na terenu. Trebalo je da budem mnogo bolji, napuštam teren s gorčinom - rekao je vidno nezadovoljan svojim izdanjem Novak Đoković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Praška Slavija oduševila je Evropu ove sezone, stigla do četvrtfinala Lige Evrope, i tu je u prvom meču odigrala 1:1 na gostovanju Arsenalu. Večeras (21.00) kod kuće ima šansu za istorijski uspeh - kvota na keca je 4,40, na novi iks 3,50, a na dvojku 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slavija Prag - Arsenal.

Bio je Novak na poen od izjednačenja u setovima, ali je Evans to sprečio. Tokom celog meča Novak je napravio čak 45 neiznuđenih grešaka.

- Pripremao sam se slično kao i uvek. Bio je to jedan od onih dana kada je bilo izuzetno vetrovito, vetar menja pravac, a igrao sam s rivalom koji igra mnogo slajsova i drop šotova, pri tom nikad ranije nisam igrao s njim. Nepredvidljiv je, u nekim momentima je imao sreće, ali odigrao je hrabro i pametno - dodao je Đoković i nastavio:

- Ne znam… Sve je loše bilo. Nisam se uopšte osećao dobro u svojoj koži, i gledao sam da budem što više u sebi, jer su mi i misli i pokreti išli na sve strane. Probao sam da budem koncentrisan znajući da je i on temperamentan, da voli da se bodri. Nisam osetio da mi je to potrebno. Možda bi bilo dobro da sam to uradio, ne znam, nemam pojma. Nezahvalno je sad premotavati film - kazao je srpski as.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anđela Manitašević, bivša devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković ljut na boks: Ne trebaju mi tapšači, to može i od kuće

Izvor: B92, 15.Apr.2021

Novak Đoković doživeo je prvi poraz u 2021. godini i definitivno nije bio na pravom nivou u meču protiv Danijela Evansa...U toku meča je iskazao frustraciju, ali upućenu svom boksu, čijim je nekim potezima bio nezadovoljan...Tako je u finišu susreta, nakon što je propustio set loptu, a onda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.