NOVAK JE ISTORIJSKA LIČNOST SA 30 GODINA I TO ME JAKO BRINE: Jelena Đoković pričala o privatnom životu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Maj.2021, 23:45

NOVAK JE ISTORIJSKA LIČNOST SA 30 GODINA I TO ME JAKO BRINE: Jelena Đoković pričala o privatnom životu! (VIDEO)

Supruga najboljeg svetskog tenisera je pričala o svom i Novakovom privatnom životu. Jelena Đoković je gostovala u jednoj emisiji na kanalu K1. Ona se dotakla mnogih tema, a definitivno je najupečatljivija ta kako doživljava brak sa Novakom. – Udata sam za istorijsku ličnost koja je to sa svojih 30 godina, i mene to jako zabrinjava […]
The post NOVAK JE ISTORIJSKA LIČNOST SA 30 GODINA I TO ME JAKO BRINE: Jelena Đoković pričala o privatnom životu! (VIDEO) appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Đoković: Vegan sam postala iz muke, bila sam veliki mesojed

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2021, 10:15

Jelena Đoković, supruga svjetskog broja jedan u tenisu Novaka Đokovića, mama šestogodišnjeg Stefana i trogodišnje Tare, gostovala je u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na "K1" televiziji gdje je otvoreno pričala o braku, porodici, ali i zdravom životu i odluci da postane vegan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.