NOVAK ĐOKOVIĆ: Volim da za Aranđelovdan svi budemo zajedno

Izvor: Press, 21.Nov.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK ĐOKOVIĆ: Volim da za Aranđelovdan svi budemo zajedno

Porodica Đoković slavi porodičnu slavu Aranđelovdan, a evo šta je tim povodom poručio putem Kurira.
Foto: Dragana Udovičić
- Sećam se da sam još kao mali jedva čekao slavu. Volim taj običaj da se svi okupimo i budemo zajedno. Uvek idemo u crkvu i trudimo se da dan provedemo u krugu porodice i najbližih prijatelja. Baš mi je nedostajalo obeležavanje ovog dana kad nismo bili u zemlji, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << smo ove godine odlučili da dođemo i provedemo ovaj dan porodično - rekao je Novak za Kurir.
 Novak je odlučio da sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom, koja je prvi put u zemlji, dođe i Aranđelovdan proslavi u krugu porodice. A došli su u Srbiju ranije da bi i Jeleninu devojačku slavu Đurđic obeležili sa svojima. 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.