Izvor: Pančevac-online.com, 07.Feb.2023, 21:20

NOVAK ĐOKOVIĆ POVODOM ZEMLJOTRESA U TURSKOJ I SIRIJI: Gospode, zaštiti ljude i daj im zdravlja

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se povodom razornih zemljotresa u Turskoj i Siriji. „Gospode, zaštiti ljude i daj im zdravlja“ poručio je Đoković. Novak je na svojim društvenim mrežama podelio srceparajuće fotografije iz ove dve zemlje koje su pogođene serijom razornih zemljotresa. Tursku je u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima pogodio razoran zemljotres jačine 7,8 […] The post NOVAK ĐOKOVIĆ POVODOM ZEMLJOTRESA U TURSKOJ I SIRIJI: Gospode, zaštiti ljude i daj im zdravlja appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Turska,   Tenis

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) Novak Đoković poslao poruku povodom zemljotresa u Turskoj i Siriji

Izvor: Danas, 07.Feb.2023

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oglasio se povodom katastrofalnog zemljotresa koji je odneo veliki broj žrtava u Turskoj i Siriji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.