NOVAK ĐOKOVIĆ NEMA SUMNJU: Ovo je najčudniji meč koji sam odigrao

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 18:36

NOVAK ĐOKOVIĆ NEMA SUMNJU: "Ovo je najčudniji meč koji sam odigrao"

Desile su se neke zanimljive stvari.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je krenuo u odbranu titule na Vimbldonu, pošto je u prvom setu savladao Argentinca Pedra Kaćina sa 3:0 (6:3, 6:3, 7:6 (7:4)).

Kraj prvog i početak drugog meča obeležio je prekid zbog kiše, tačnije zbog vlažne trave. Nole je uzeo svoj peškir i "sušio" podlogu, pa se osvrnuo na to u izjavi posle susreta.

- Ovo je možda najčudniji meč koji sam ikad odigrao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali na pozitivan način. Mi smo želeli da igramo, ali uslovi nisu bili sjajni. Kad se krov otvorio, to je bila druga priča. Ovo je sveti gral, hram tenisa, ovaj teren. Bilo je zabavno raditi nešto drugačije, čudan osećaj, ali nadam se da vam se dopalo - rekao je Nole uz osmeh.

On 10 godina nije izgubio na Centralnom terenu Vimbldona.

- Ovo je drugi dom za mene. Kakav drugi dom, ne može bolje... Rekao sam mnogo puta, uvek je bio san osvojiti Vimbldon. Ostvario se 2011. i svaki put kad se vratim sećam se toga i osećam povezanost sa tim mladim momkom u Srbiji, pokušao sam da ništa ne uzmem zdravo za gotovo. Divan osećaj - kaže srpski as.

Osvrnuo se i na protivnika.

- Pedro je zaslužio aplauz za danas. Posebno teško je bilo u trećem setu, servirao je odlično, pogađao precizno i nije bilo lako brejknuti ga. Bili smo ravnopravni, bolje sam počeo taj-brejk i to mi je pomoglo. On je mlad, pokazao je da može da igra dobro i na travi. Potrebno je malo više vremena nego na drugim podlogama, ali ja sam uspeo veoma lepo da se adaptiram, nadam se da ću podizati nivo igre - zaključio je najbolji teniser svih vremena.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nikol Mur, supruga Dalasa Mura
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Ovo je možda najčudniji meč koji sam ikad odigrao

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2023

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je danas da mu je meč protiv Argentinca Pedra Kaćina u prvom kolu Vimbldona bio najčudniji koji je ikada odigrao.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.