NOVAK ĐOKOVIĆ NA US OPENU: Amerikanci doneli odluku koja Srbinu dopušta da nastupi u Njujorku!

Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2023, 19:12

NOVAK ĐOKOVIĆ NA US OPENU: Amerikanci doneli odluku koja Srbinu dopušta da nastupi u Njujorku!

Izuzetno bitne vesti za najboljeg tenisera na svetu Odlukom američkog predsednika Džoa Bajdena danas je ukinuta uredba o obaveznoj vakcinaciji protiv koronavirusa za strance. Upravo ova vest znači da ćemo na predstojećem US openu moći da gledamo Novaka Đokovića. Na taj način će najbolji teniser planete imati prilike da se posle 2018. godine domogne novog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ... Read more
The post NOVAK ĐOKOVIĆ NA US OPENU: Amerikanci doneli odluku koja Srbinu dopušta da nastupi u Njujorku! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Vakcinacija

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

I zvanično potvrđeno: Novak Đoković ide na US open

Izvor: Danas, 09.Maj.2023

Najbolji teniser sveta Novak Đoković moći će da nastupi na ovogodišnjem US openu, jer je administracija američkog predsednika saopštila da će 12. maja ukinuti vanredno stanje koje je uvedeno zbog pandemije koronavirusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.