Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jan.2023, 10:03

NOVAK DO 10. AUSTRALIJSKE TITULE PREKO CICIPASA DANAS OD 9.30 Do finala izgubio samo jedan set! A sada je na korak do večnosti!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra od 9.30 svoje deseto finale Australijan opena protiv Grka Stefanosa Cicipasa. Tok meča i rezultat možete iz časa u čas pratiti na našem portalu. U slučaju trijumfa u finalu Australijan opena, Novak Đoković bi osvojio 22. grend slem titulu u karijeri, čime bi se po broju najvažnijih trofeja izjednačio […] The post NOVAK DO 10. AUSTRALIJSKE TITULE PREKO CICIPASA DANAS OD 9.30 Do finala izgubio samo jedan set! A sada je na korak do večnosti! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TREĆI PUT TE PITAM, KAŽI MI ŠTA DA RADIM! Đoković se iznervirao pa besneo na svog trenera! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jan.2023

Novak Đoković igra protiv Stefanosa Cicipasa finale Australijan opena Sjajno je otvorio meč srpski teniser i veoma lako je stigao do prvog seta, dok je u drugom naišao na sjajnog Cicipasa koji je igrao gotovo perfektno. Polako je počeo da se nervira Đoković i sve je kulminiralo u sedmom gemu pri...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Đoković ubedljivom pobedom do 10. titule Australijan opena i 22. grend slem trofeja

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2023

Novak Đoković osvojio je danas 10. titulu na Australijan openu i 22. grend slem trofej u karijeri, pošto je u finalu pobedio četvrtog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 7:6, 7:6.

Nastavak na Radio 021...

Neka misli ko šta želi, Đoković je zaista najbolji u istoriji

Izvor: RTS, 29.Jan.2023

Osvajanjem 22. grend slem titule u karijeri, Novak Đoković je ponovo postao najbolji teniser u istoriji belog sporta. Doduše, to je aksiom, ali neka statistika uradi svoj deo posla. Da ne bude nikakve sumnje (ukoliko uopšte ona postoji). . Čini se da Novak nikada ubedljivije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.