NOVAK ”BACIO” KARLOSA NA TRAVU: Spektakularan poen u finalu Vimbldona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 17:24

NOVAK ”BACIO” KARLOSA NA TRAVU: Spektakularan poen u finalu Vimbldona (VIDEO)

To smo želeli da vidimo...

Najprestižniji turnir na svetu doneo nam je i duel trenutno dva najbolja tenisera na planeti u borbi za trofej. Karlos Alkaras i Novak Đoković su od starta "obećali" publici spektakularan tenis, a Srbin je prilično rutinski, sa 6:1, osvojio prvi set.

U drugom je talentovani Španac ubacio u brzinu više, što se moglo videti i u desetom gemu, pri rezultatu 5:4 kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prešao u totalnu ofanzivu, nakon propuštene set lopte.

Izašao je na mrežu, poslao Novaka daleko iza osnovne linije i ponovo ”drop šotom” pokušao da ga prevari.

Međutim, Srbin je bio veoma brz, stigao je tu loptu i poslao dijagonalu koju mladi Alkaraz nije uspeo da stigne, te je završio o na travi, a sve na oduševljenje londonske publike.

Pogledajte kako je ti izgledalo:

Are you kidding Djokovic?😲 pic.twitter.com/ShF89AhYZz

— TSN (@TSN_Sports) July 16, 2023
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.