NOLE IMA JOŠ 14 SATI U AUSTRALIJI! Nije sve izgubljeno, postoji šansa da PROMENE odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2022, 00:47

NOLE IMA JOŠ 14 SATI U AUSTRALIJI! Nije sve izgubljeno, postoji šansa da PROMENE odluku

Rasplet blizu kraja

Prema pisanju Kurira, advokati Novaka Đokovića imaju još 14 sati kako bi pokušali promeniti odluku i omogućiti mu ulazak u Australiju. Srpski teniser mora napustiti tu zemlju u roku od 24 sata od dolaska, a pristigao je pre otprilike 10 sati.

Podsećamo, Vlada savezne države Viktorije odbila je da da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vizu Novaku pošto navodno nije imao dokaze o dokumentaciji o medicinskom izuzeću od vakcine protiv korona virusa.

Advokatski tim Novaka Đokovića uložio je žalbu, postoji nada da će doći do promene ishoda, iako tamošnji mediji javljaju da su šanse za to male.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.