NOLE, ČUVAJ SE: Mali Stefan ima forhend kao Rafa, Đoković junior će biti veliki šampion (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 08:49

NOLE, ČUVAJ SE: Mali Stefan ima forhend kao Rafa, Đoković junior će biti veliki šampion (VIDEO)

Odigrali nekoliko poena na Majorci.

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, trenutno se nalazi na Majorci gde će se pripremati za nastup na Vimbldonu a u pripremi je našao najboljeg moguće sparing partnera.

Đoković je već ranije odlučio da se će na Majorci takmičiti samo u konkurenciji dublova, a i dalje nije poznato ko će mu biti partner. Turnir počinje u subotu

Novak je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Španiju otputovao sa porodicom, a Stefan mu se pridružio i na treningu.

OH MY GOODNESS, MY HEART 😍😍😍😍😍😍😍😍 Stefan and @DjokerNole 💚💚💚💚 pic.twitter.com/DfvwS9rg5P

— Julie 🇫🇷🇬🇧 (@NDjokofan) June 17, 2021

Srpski teniser se u jednom momentu našalio da njegov sin ima forhend poput Rafeala Nadala.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVAKOV NAJVEĆI HEJTER PONOVO ZAPALIO INSTAGRAM: Kirjos objavio zajedničku sliku sa Noletom – da li je na ovaj način želeo da se pomire? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Jun.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se priprema za predstojeće izazove. Nakon osvajanja titule na Rolan Garosu, Novak Đoković trenurno boravi u glavnom gradu Srbije gde se priprema za predstojeći turnir na londonskoj travi. Ono što je karakteristično za srpskog asa, jeste do da Nole...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.