NIJE JOŠ KRAJ, ALI... Srđan Đoković najavio kada će Novak završiti karijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 12:59

"NIJE JOŠ KRAJ, ALI..." Srđan Đoković najavio kada će Novak završiti karijeru

"Trebalo je odavno da prestane."

Otac najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića, Srđan u razgovoru za Sportal otkrio je do kada bi njegov sin mogao da se profesionalno bavi tenisom.

- Da neki mladi, drugi zauzmu svoje mesto, pa da on polako... Ne da je kraj, ali za jedno godinu i po dana... Moja je želja kao oca, odnosno ja sam mislio da odavno treba da prestane da se bavi ovim strašno teškim poslom. Ovo nije sport, ovo je strašno težak posao, u svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogledu i fizički i psihički. Jer on od života ima i dalje vrlo malo jer je on maksimalno posvećen ovom poslu, evo već 30 godina i ne odustaje od toga ni makac - istakao je Srđan Đoković.

On je najavio da će Novak uspehe imati i nakon karijere.

- Sve moje želje je Novak već ispunio pre sedam-osam godina. Ovo ostalo je sve bonus neverovatan. Ali to nije ceo njegov život, tenis je samo jedan segment njegovog života. On će tek biti priznat i poznat u svetu po tome šta bude radio posle ovog sveta tenisa iz kojeg će izaći, nadam se, sledeće godine - zaključio je otac, trenutno, drugog reketa sveta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.