NEPOSREDNO UOČI NOVAKOVOG POLUFINALA: Oglasio se TS Australije zbog Srđana Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 11:02

NEPOSREDNO UOČI NOVAKOVOG POLUFINALA: Oglasio se TS Australije zbog Srđana Đokovića

Poslali jasnu poruku.

Teniski savez Australije oglasio se saopštenjem i potvrdio da Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, nakon incidenta sa navijačima i ruskim zastavama, neće prisustvovati polufinalu između Đokovića i Tomija Pola.

- Posle događaja u sredu uveče, u saradnji sa članovima obezbeđenja i policije reagovali smo brzo kako bismo odgovorne uklonili iz kompleksa. Tokom turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razgovarali smo sa igračima i njihovim timovima o važnosti toga da se ne upliću u nešto što će izazvati smetnje. Gospodin Srđan Đoković objavio je saopštenje u kojem je naveo da neće prisustvovati polufinalu - navodi se iz TS Australije, uz podsećanje da će ruske i beloruske zastave i dalje biti zabranjene.

- Tenis Australija čvrsto drži do apela za mir i okončanje rata u Ukrajini - zaključuje se u saopštenju.

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.