NEMA PREVARE: Ovo je KLJUČNI DOKAZ uz večnu ATP listu da je Đoković bolji od Federera i Nadala

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 08:59

NEMA PREVARE: Ovo je KLJUČNI DOKAZ uz večnu ATP listu da je Đoković bolji od Federera i Nadala

Car.

Karijera za ponos. Tako bi se u najkraćem moglo opisati sve ono što Novak Đoković radi u poslednjih 15 godina na teniskim terenima širom planete.

Najbolji teniser sveta je od 8. marta igrač sa najviše sedmica (dana) provedenih na čelu ATP liste. Njegov uspeh dobija na značaju kada se uzme u obzir da igra u vremenu u kojem se takmiče još dvojica sjajnih sportista i velikih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampiona, Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Da je srpski as “prešišao” velike rivale, iako ima dva gren slem trofeja manje od Španca i Švajcarca, govore i rezultati u međusobnim duelima.

Đoković vodi protiv Nadala sa 29:27, a protiv Federera sa 27:23. Brojke su jasne, tu nema laži, nema prevare...
Pogledaj vesti o: Federer,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.