NEMA MU RAVNOG: Novak se plasirao u polufinale Vimbldona – Rubljov je prošlost!

Izvor: HotSport.rs, 11.Jul.2023, 20:49

NEMA MU RAVNOG: Novak se plasirao u polufinale Vimbldona – Rubljov je prošlost!

Fantastičan meč. U okviru četvrtfinala Vimbldona, srpski teniser Novak Đoković snage je odmerio sa rusom Andrejom Rubljevim. Svi prisutni na glavnom terenu mogli su da uživaju u fantatičnom duelu srpskog i ruskog tenisera. Pre ovog duela, Đoković i Rubljov su se četiri puta sastali, a Rus je imao svega jednu pobedu. Treba napomenuti da je ... Read more
The post NEMA MU RAVNOG: Novak se plasirao u polufinale Vimbldona – Rubljov je prošlost! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković: Žele moj skalp, ali to se ne dešava

Izvor: Danas, 11.Jul.2023

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona pobedom nad Andrejom Rubljovim od 3:1 u setovima, a nakon meča je imao zanimljiv intervju na Centralnom terenu.

Nastavak na Danas...

BRITANCI NASTAVLJAJU DA SE SRAMOTE: Jeziva konstatacija upućena ka Rubljovu, ovo postaje smešno!

Izvor: HotSport.rs, 12.Jul.2023, 11:45

Kakve on veze ima sa tim!? Andrej Rubljov poražen je u četvrtfinalu Vimbldona od Novaka Đokovića nakon četiri seta borbe, a na konferenciji je usledio pravi šok za ruskog tenisera. Naime, čovek koji ne može da bira gde će da se rodi, i više puta je istakao svoje stavove o političkim dešavanjima,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.