NEMA MESTA RIZIKU: Novak Đoković se povukao sa Junajted Kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 09:55

NEMA MESTA RIZIKU: Novak Đoković se povukao sa Junajted Kupa

Problemi u zao čas.

Doneo je Novak Đoković izjednačenje Srbiji u duelu protiv Češke na Junajted Kupu u Pertu, ali nije mogao da igra u miks dublu sa Olgom Danilović. Bol u zglobu desne ruke bio je jači.

Posle meča sa Jiržijem Lehečkom požalio se novinarima dok je još postojala nada će igrati u odlučujućem meču.

-  Ne izgleda dobro, uspeo sam da odigram nekako, nije ni prvi ni poslednji put da se dešavaju takve stvari. Moram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pronađem rešenje, moramo da vidimo šta će se dalje dešavati. Miks? Ne znam - rekao je Nole posle meča, upitan da prokomentariše povredu, da bi se potom pojavila i informacija da će Hamad Međedović nastupati u miks dublu.

Još tokom zagrevanja pred početak meča se žalio na taj problem, ukazivana mu je pomoć zbog toga. Onda je i tokom duela tražio pomoć lekara. Uprkos svemu tome nije hteo da odustane, nastavio je da igra. Tražio je i medicinski tajm-aut posle izgubljenog seta i Viktoru Troickom i timu poručio da će "videti kako se ruka oseća".

Izdržao je Novak, ali u misk dubl nije mogao da zaigra i rizikuje da još više pogorša povredu pred start Austtralijan Opena..
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković: Zabrinjavajuće, nadam se da se neće pogoršati

Izvor: B92, 02.Jan.2024

Srpski teniser Novak Đoković optimističan je kada je u pitanju njegov nastup protiv Australije u četvrtfinalu Junajted kupa...Srbija je savladala Češku i zakazala duel protiv domaćina u sredu od 10 časova...Izjednačenje je protiv evropske selekcije našoj doneo upravo Novak Đoković, koji je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.