NEDOPUSTIVO! Novak Đoković na udaru Delija jer je odveo sina na meč Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 21:02

NEDOPUSTIVO! Novak Đoković na udaru Delija jer je odveo sina na meč Partizana

Pominju i suprugu Jelenu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u društvu supruge Jelene i sina Stefana, gledao je košarkašku utakmicu između Monaka i Partizana, na kojoj su izabranici Željka Obradovića obezbedili plasman u TOP 8 Evrolige.

Nole je sa svojom porodicom sinoć bodrio crno-bele a zbog toga se našao na udaru navijača Crvene zvezde, koji su na društvenim mrežama osudili to što Novak dolazi na utakmice Partizana, a pritom je navijač Zvezde. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naravno da je Jelena Djokovic kriva sto mali Stefan navija za Partizan. To je od njene zdrave ishrane i gledanja u sunce.

— Dr Gojko Sisa (@Gojko26cm) April 8, 2023

И тако.....мали Стефан страствени паетизановац. https://t.co/YsGYv6Zd4K

— 🔴⚪️🔴Срђан ДЕДА (@DedaSrdjan) April 8, 2023

Na udaru se pored Novaka našla i njegova supruga Jelena, što je zaista nedopustivo da se nađu na meti uvreda jer su doveli na utakmicu sina, koji navija za Partizan.

- Osećam se lepo. Uživam, tu sam sa sinom i ženom. Partizan pobeđuje, drago mi je zbog toga. Partizan podržavam i navijam za njega kad igraju protiv bilo koga osim Zvezde. Ja sam zvezdaš, ali naravno navijam za srpski klub. Moj sin podržava Partizan, voli Partizan, tako da sada idemo i na Partizanove utakmice i nadam se da će uspeti da obezbede plasman u Top 8 - rekao je Đoković, koji je podsetio da je navijač Zvezde.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.