NE VOLIM NOVAKA: Kirjos konačno PRIZNAO - Evo zašto je IMITIRAO Đokovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 13:26

NE VOLIM NOVAKA: Kirjos konačno PRIZNAO - Evo zašto je IMITIRAO Đokovića!

Australijanac ponovo prešao granicu.

Nik Kirjos ne prestaje da pravi skandale u Melburnu. Australijski teniser bez ikakvog razloga prozvao je Novaka Đokovića tokom turnira, da bi potom i imitirao najboljeg tenisera sveta.

Ključni dani za Inter. Sledećeg vikenda igra derbi s Milanom, a večeras (20.45) dočekuje Lacio koji je nanizao šest pobeda u Seriji A i približio se vrhu. Kvota na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Inter je 1,88, iks je 3,50, a na pobedu Lacija 4,20, dok je kvota na 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Lacio.

Kontroverzni Australijanac je pred dubl meč sa saigračem Tanasisom Kokinakisom, izlazeći na teren otpozdravljao publici (koje nema na tribinama) u stilu kao što to radi prvi reket Srbije (pogledajte OVDE).

Upitan da prokomentariše zašto je to uradio, Nik Kirjos nije ostao uzdržan:

- Samo osećam ljubav. Samo želim da proširim dobar glas o proslavi. Svi vole tu proslavu, svidelo mi se. Sve je ovo zezanje. Kada Kokinakis i ja nešto uradimo ili napišemo na Tviteru, znajte da je sve to zabava i da se ništa ne može shvatiti ozbiljno - rekao je Kirjos i dodao:

- Novak, siguran sam, me ne voli. Ne volim ni ja njega, ali se međusobno poštujemo. Tako da je sve ovo zabava - istakao je australijski teniser.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.