NAVIJAČI SU ZABRINUTI: Nole pričao o povredi i učešću na Australijan Openu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 15:19

NAVIJAČI SU ZABRINUTI: Nole pričao o povredi i učešću na Australijan Openu

Đoković ne želi da umanji trijumf Aleksa de Minora.

Uspeo je uprkos bolovima i povredi zgloba desne šake da pobedi Jiržija Lehačku, ali ne i Aleksa de Minora. Mučio se u oba meča u Pertu na Junajted Kupa Novak Đoković i dobrano zabrinuo sve navijače širom sveta.

U kakvom je stanju Noletov zglob pitaju se svi, naročito što nije još mnogo ostalo do početka Australijan Opena. Đoković na svu sreću ima dobre vesti.

-  Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će sve biti u redu, da budem iskren. Imalo je ogroman uticaj na moju igru, posebno na forhendu i na servisu. Ali, ne želim da provedem previše vremena pričajući o tome i da oduzmem bilo šta od zasluga De Minoru za pobedu. Bio je veoma čvrst, kao i uvek. Čestitam njemu i Australijancima. Moramo da nastavimo dalje, moje misli su već u Melburn -izjavio je Novak posle meča u Pertu.

🎾🇦🇺 | Novak Djokovic kent geen ideale voorbereiding richting de Australian Open. De nummer één van de wereld verliest in de United Cup en kampt met een polsblessure. 🤕🤕 #Tennis https://t.co/5Oo4S26J1q

— Eurosport Nederland (@Eurosport_NL) January 3, 2024

Pričao je Đoković i o planovima pred prvi grend slem.

- Pokušaću da oporavim zglob i sve sa čim sam se borio poslednjih nekoliko dana. Sledi ustaljena rutina treninga i pripreme za Australijan open. Bio sam u ovakvoj situaciji mnogo puta i znam šta moram da radim sa svojim timom. Naravno, nikad se ne zna šta može da se dogodi. Poslednje dve ili tri godine bio sam povređen pred Melburn i uspeo sam da osvojim dva trofeja. Nadam se da sad neću biti povređen. Želim da dovedem svoje telo u optimalno stanje kako bih mogao da igram na najvišem novou tokom Australijan opena - poručio je prvi teniser planete.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanišević ohrabrio: Nije strašno, Đoković će biti spreman

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2024

Ljubitelji tenisa širom svijeta, navijači najboljeg tenisera svijeta svih vremena, konkurencija osvajača rekordna 24 grend slema, organizatori Australijan opena i publika u Melburnu radoznalo su očekivali izjavu srpskog tenisera poslije današnjeg poraza od Aleksa de Minora na Junajted kupu i dočekali...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.