Muž svetski poznate pevačice udario na Novaka Đokovića: Užasno ponašanje

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 16:41

Muž svetski poznate pevačice "udario" na Novaka Đokovića: "Užasno ponašanje"

Strasti posle nedavno završenog finalnog meča na Vimbldonu još uvek se nisu smirile. Novak Đoković igrao je finalni meč protiv Karlosa Alkarasa, a mladi Španac bio je bolji u finalnom meču, te je poneo titulu šampiona Vimbldona.

Bio je to jedan od najnapetijih mečeva u poslednje vreme, a mreže su doslovno gorele. Komentar na temu finalnog meča komentarisao je i suprug američke pop pevačice Britni Spirs, maneken Sem Ašgari.

Svi imaju komentar, pa i on
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sem Ašgari ukazao je na jedan detalj s finalnog meča između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, kako je rekao srpski as nije lepo poneo prema skupljaču loptica.

"Užasno ponašanje" kako je napisao Sem Ašgari na svom Instagram profilu, a to se produžilo u čitavu analizu.

"Mrzim da vidim stvari poput ovih. Šampion je šampion samo ukoliko vodi svojim primerom. Nisi veći od ostalih ako se ovako ponašaš. Ovaj dečak će jednog dana postati šampion i neće ovo zaboraviti. Užasno ponašanje. Nadam se da neće nikada biti ovakav" napisao je Ašgari.

Britni Spirs i Sem Ašgari upoznali su se dok su snimali spot za njenu pesmu "Slumber Party" iz 2016. Asgari je imao samo 23 godine kada je otpočeo vezu sa Spirsovom, a ona 36. Bio je uz nju u najtežim trenucima.

"Oduvek sam želeo samo najbolje za svoju lepšu polovinu i nastaviću da podržavam i pratim njene snove, kao i da stvaram budućnost koju ona želi i zaslužuje. Zahvalan sam na ljubavi i pažnji koju dobija od svojih fanova širom sveta i radujem se normalnoj, predivnoj zajedničkoj budućnosti" rekao je Sem Asgari za People tokom pravne bitke oko starateljstva nad Britni.

Sem Asgari je rođen u Teheranu, u Iranu, kao najmlađi od četvoro dece, a kada je imao 12 godina emigrirao je u Ameriku i sa ocem stigao u Los Anđeles.

"Morao sam da napustim svoje prijatelje i porodicu, sa kojima sam bio veoma blizak. Znao sam da odlazim i da se nikada neću vratiti" rekao je Asgari, koji je tokom školovanja igrao fudbal, a kasnije je pokrenuo sopstveni biznis Asghari Fitness, gde judi različite programe ličnog treninga i za klijente dogovara plan ishrane.

"Bio sam vrlo muževan, igrao sam fudbal i išao na Policijsku akademiju. Tada sam nosio košarkaški šorts. Sestra je tada rekla da će me odvesti na audiciju za manekena, da idem sa njom" otkrio je jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Muž Britni Spirs napao Novaka Đokovića

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2023

Još uvijek se nisu smirile strasti poslije nedavno završenog Vimbldona, a na tu temu komentarisao je i suprug američke pop zvezde Britni Spirs, maneken Sem Ašgari. On je prilikom iznošenja svog stava napao srpskog tenisera, Novaka Đokovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.