Monte Karlo: Đoković i Nadal u istom delu kostura

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monte Karlo: Đoković i Nadal u istom delu kostura

Poznati potencijalni učesnici najboljeg srpskog tenisera na turniru

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković biće slobodan na startu Mastersa u Monte Karlu i u drugom kolu čeka pobednika meča između Francuza Žila Simona i Maleka Žazirija iz Tunisa.

U trećem kolu potencijalni rivali su mu Fabio Fonjini ili Pablo Karenjo Busta, dok bi u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Dominikom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Timom ili Davidom Gofanom, a potencijalni rival u polufinalu je branilac titule Rafael Nadal.

Drugi srpski predstavnik Viktor Troicki u prvom kolu igraće protiv Pabla Kuevasa iz Urugvaja, a ako bude uspešan očekuje ga duel sa Florijanom Majerom ili Žoao Sousom.

Turnir u Monte Karlu igra se od 15. do 23. aprila, a Ðoković je osvajao trofej 2013. i 2015. godine.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Opet težak žreb za Đokovića: Na startu Monte Karla ima ”minu”, do finala mora da sruši i Nadala!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Apr.2017

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković biće slobodan na startu Mastersa u Monte Karlu, a već u drugom kolu imaće potencijalno težak posao jer čeka pobednika meča između Francuza Žila Simona i Maleka Žazirija iz Tunisa...Simon je oduvek važio za veoma nezgodnog i žilavog tenisera, a i Novakovi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.