Miha ima skuplju jahtu od Noleta!

Izvor: S media, 11.Apr.2011, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha ima skuplju jahtu od Noleta!

List Alo! sproveo je zanimljivo istraživanje o pet najskupljih jahti srpskih državljana.

Đokovićeva jahta "parkirana" u Tivtu FOTO

Igbala Jevrić: Nemam pojma ko je Đoković

Novak: Stiže nam novi Ekrem! VIDEO

Dadilja opljačkala Mihinog brata!?

Zanimljivo je da se među pet najskupljih nalaze i one koje poseduju bivši, odnosno sadašnji sportisti - Siniša Mihajlović i Novak Đoković.

1. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Filip Cepter, odnosno Milan Janković, kako mu je pravo ime, od prošlog leta zauzeo je prvo mesto svojom, specijalno za njega pravljenom, jahtom dugom 50 metara vrednom 40 miliona evra.

2. Miodrag Kostić se još uvek uspešno održava na drugom mestu sa svojom jahtom „Aleksandar V“, „isa jaht 48“, dugom 49 metara, koju je pazario za 25 miliona evra.

3. Siniša Mihajlović zauzeo je treće mesto svojom neobično šarenom jahtom koju je kupio od kreatora Roberta Kavalija, zbog koga brod ima i specijalni dizajn, po ceni od 10 miliona evra, koja je dugačka 41 metar.

4. Novak Đoković je dospeo na četvrto mesto liste vlasnika najskupljih jahti kada je pazario velelepni brod čuvene britanske firme „Sansiker“, po ceni od pet miliona dolara, kojoj je nadenuo ime „Dijana“ (na slici), po svojoj majci Dijani Đoković.

5. Željko Mitrović je na petom mestu sa svojom jahtom „El Bosko“, „sansiker 105“, koja je dugačka 32 metra i koštala ga je tri miliona evra.

(Alo!)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.