Melburn, dan deveti:  Brejk šansa za Noleta

Izvor: RTS, 21.Jan.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melburn, dan deveti: Brejk šansa za Noleta

Đoković - Vavrinka 3:2 Ravnopravan duel drugog i osmog igrača sveta. Ana Ivanović poražena od Eženi Bušar rezultatom 2:1 u setovima, u četvrtfinalu Austraijen opena. Novak Đoković u jutarnjim časovima (9.00) protiv Stanislasa Vavrinke traži prolaz u polufinale turnira. Na tern će i Nenad Zimonjić, u paru sa Danijelom Nestorom.

09.30 - Sigurnim servisima startovalo četvrtfinale u kome će snage odmeriti Novak Đoković i Stanislas Vavrinka. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rivali sigurno dobijaju svoje servise, za sada bez brejk šansi.

5.00 - Ana Ivanović nije uspela da se plasira u polufinale prvog grend slema u sezoni, pošto je sa 2:1 u setovima (5:7, 7:5, 6:2) izgubila od Eženi Bušar. Kanađanka će u polufinalu igrati sa Kineskinjom Na Li, koja je ubedljivo sa 2:0 (6:2, 6:2) savladala Flaviju Penetu.

Devetog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, mečeve će igrati i troje srpskih tenisera.

Prva će na teren 14. teniserka sveta Ana Ivanović, koja u četvrtfinalu igra protiv Kanađanke Eženi Bušar, 31. na VTA listi.

One su do sada igrale jednom, prošle godine na Vimbldonu, kada je srpska teniserka izgubila sa 3:6 i 3:6.

Meč je drugi na programu Rod Lejver arene, na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, duelom Kineskinje Li Na i Italijanke Flavije Penete.

Drugi teniser sveta Novak Đoković u četvrtfinalu igra protiv osmog igrača na ATP listi, Švajcarca Stanislasa Vavrinke. Oni su do sada odigrali 17 mečeva, a srpski teniser zabeležio je 15 pobeda, od kojih 14 uzastopno.

Meč je prvi u večerenjem delu programa na Rod Lejver areni i počinje u devet časova po srednjeevropskom vremenu.

Posle tog duela, na teren izaze Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu, Kanađanin Danijel Nestor. Osmi nosioci će u četvrtfinalu igrati protiv Australijanaca Aleksa Bolta i Endrua Vitingtona.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Melburn, dan deveti: Prvi brejk za Noleta

Izvor: RTS, 21.Jan.2014

Đoković - Vavrinka 5:2 Novak Đoković koristi prvu brejk šansu i oduzina treći servis gem Vavrinke. Ana Ivanović poražena od Eženi Bušar rezultatom 2:1 u setovima, u četvrtfinalu Austraijen opena. Novak Đoković u jutarnjim časovima (9.00) protiv Stanislasa Vavrinke traži prolaz u polufinale...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.