Marej u strahu od Novaka: Moram što pre u vrhunsku formu, teško je ostati na vrhu!

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej u strahu od Novaka: Moram što pre u vrhunsku formu, teško je ostati na vrhu!

Nova sezona samo što nije počela, a već se postavlja važno pitanje - da li će se Endi Marej bolje snaći u ulozi "plena", a ne "lovca", što je bio do sada?

Kraj godine prvi reket sveta provodi na terenu i u teretani jer želi da nastavi pobednički niz iz 2016. Ako budemo imali sreće, već prve nedelje januara gledaćemo u finalu Dohe derbi između Mareja i Đokovića.

Upravo je Novak glavni razlog zbog kojeg je Škot započeo pripreme vrlo rano.

"Siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sam da Novak želi da se vrati na prvo mesto. Ali trebalo mi je dugo da stigne do ovde i potrudiću se da što duže ostanem na prvoj poziciji. Radim na igri, kako bih što pre ušao u vrhunsku formu i spreman dočekao 2017", kazao je Marej.

Marej trenutno trenira u Majamiju.

Andy Murray trains in searing Miami heat as he prepares for assault on 2017 Australian Open title https://t.co/jOZEWpCfgf

Kako sada stvari stoje, Marej je do početka leta osigurao prvu poziciju, međutim, ne želi na tome da se zaustavi. Ipak, Endi vrlo dobro zna da je "ranjeni" Novak duplo opasniji i da će sigurno da grize da bi se ponovo našao navrhu sveta.

"Znam da nije moguće da iduće godine bude sve savršeno i potrebno je da budem spreman za tu mogućnost. Teško je ostati na vrhu. Ništa ne uzimam zdravo za gotovo", kazao je Marej.

Mekinro: Federer je najbolji svih vremena, a Đoković...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beker: Novak nije zaboravio da dobija velike mečeve, može da nadmaši Federera

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2016

Samo je jedan meč, to finale u Londonu, napravilo razliku na rang-listi. Povećao je intenzitet treninga i mislim da nije daleko od najbolje forme - kaže Boris Neće Boris Beker naredne sezone biti u timu Novaka Đokovića. Mesto prvog trenera sledeće godine će imati Marijan...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.