Marej može da preotme prvo mesto Đokoviću već u Torontu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2016, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marej može da preotme prvo mesto Đokoviću već u Torontu

Neposredno pred početak Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru biće odigran još jedan turnir iz Masters serije - Rodžers kup u Torontu.

Pobedniku turnira pripašće 1.000 bodova što bi Endiju Mareju u slučaju trijumfa moglo da bude dovoljno da pretekne Novaka Đokovića, za sada samo u ATP trci u kojoj trenutno Srbin ima 815 poena više (8.040 - 7.225).

Čak i da Škotlanđanin dođe do trofeja u Kanadi bilo bi mu potrebno da Đoković bude eliminisan u ranoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fazi takmičenja, što se ipak nedešava tako često.

Iza dva navedena igrača, koji su već obezbedili plasman na završni turnir u Londonu, uz veliki zaostatak poređali su se Miloš Raonić (3.835), Rafael Nadal (2.930), Kei Nišikori (2.905), Dominik Tim (2.835). Rodžer Federer je tek na devetom mestu sa 2.130 poena i da se već sledeće nedelje igra takmičenje u Londonu na njemu ne bi bilo mesta za Švajcarca.

Za razliku od ATP trke gde u bilans ulaze bodovi osvojeni od 1. januara, na godišnjoj listi Novakova prednost je daleko veća uprkos tome što je na Vimbldonu zaustavljen već u 3. kolu, odnosno iznosi nešto manje od 5.000 bodova (15.040 - 10.195)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.