Madrid: Novak još nije odlučio

Izvor: B92, 27.Apr.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid: Novak još nije odlučio

Prema pisanju španskog lista Marka, Novak Đoković neće učestvovati na Masters turniru u Madridu, ali on još nije doneo odluku hoće li igrati.

Iz Novakovog tima rekli su nam da će najbolji teniser sveta konačnu odluku saopštiti krajem nedelje.

Srpski teniser prošle godine nije igrao na Mutua Madrid Openu zbog povrede ručnog zgloba, a poslednji put tu je igrao 2013. godine, kada je ispao u drugoj rundi od Dimitrova i kada je imao nesuglasice sa publikom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Najbolji teniser sveta jedini trofej u prestonici Španije osvojio je 2011. godine, a još dva puta je igrao u polufinalu – 2007. godine ispao je od Nalbandijana i dve godine kasnije od Nadala u epskom meču dužem od od četiri sata.

Đoković je potvrdio učešće na humanitarnom danu u Madridu, a sledeći turnir jeste Rim koji počinje desetog maja.

Novak je ubedljivo prvi na svetu, a ove sezone osvojio je sve velike turnire – Australijan open, Indijan Vels, Majami i Monte Karlo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Djoković neće igrati u Madridu

Izvor: Beta, 27.Apr.2015

BEOGRAD, 27. aprila 2015. (Beta) - Najbolji teniser sveta Novak Djoković neće učestvovati na predstojećem turniru iz Masters serije u Madridu, prenela je u ponedeljak španska "Marka"...Prema pisanju "Marke", Djoković, iscrpljen velikim brojem mečeva od početka godine, povukao se sa turnira u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.