MOĆNA RUSKA ARMIJA PREGAZILA ZVEZDU U BEOGRADU: Novak gledao debakl crveno-belih protiv CSKA u Areni

Izvor: Press, 15.Nov.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOĆNA RUSKA ARMIJA PREGAZILA ZVEZDU U BEOGRADU: Novak gledao debakl crveno-belih protiv CSKA u Areni

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz od CSKA u "Areni" u utakmici sedmog kola Evrolige - 59:85 (10:22, 17:22, 7:21, 25:20).
Crveno-belima je to ukupno peti, a treći uzastopni neuspeh u Evroligi, dok su se "armejci" šestom pobedom učvrstili na vrhu tabele. Pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 13.467 gledalaca, među kojima se našao i Novak Đoković, pitanje pobednika se nijednog trenutka nije postavljalo. Zvezda je uspela da izjednači na 2:2 u uvodu utakmice i od tada su gosti konstantno uvećavali vođstvo do maksimalnih "plus 33" na kraju treće deonice.
Samo je Tejlor Ročesti u prvoj četvrtini prkosio moćnom rivalu, ubacivši tada devet poena, ali je zatim i on stao. Na terenu je postojao samo jedan tim - CSKA.
"Armejci" su igrali snažno u odbrani u prve tri deonice u kojima su primili samo 34 poena, pa su se u poslednjoj opustili i dozvolili domaćinu da dobije taj deo igre i ublaži poraz. Nando De Kolo je bio najefikasniji sa 16 poena, Kajl Hajns je dodao 13 poena i imao sedam skokova, Kori Higins je dao 12, Serhio Rodrigez 11... Kod Zvezde je prednjačio Tejlor Ročesti sa 15 poena, a pored njega još je samo Džejms Feldin imao dvocifreni učinak - 12. 
Zvezdu već u petak očekuje meč osmog kola sa Olimpijakosom u Pireju, dok CSKA dočekuje Fenerbahče.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Povezane vesti

EL Top 10 - Priznanje za Lesora, potez kola viđen u Malagi (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017, 13:31

Sedmo kolo je kompletirano, pogledajte najbolje poteze...Crvena zvezda mts je ubedljivo poražena od moskovskog CSKA u Beogradu, ali se centar "crveno-belih" Matijas Lesor našao u vrhu liste najboljih poteza...Njegova blokada nad Vilom Klejburnom završila je na trećem mestu Top 10 liste...Ispred njega...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.