Lajović srušio Đokovića, pa poručio: Nisam ovo očekivao

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 18:50

Lajović srušio Đokovića, pa poručio: Nisam ovo očekivao

Dušan Lajović, srpski teniser, pobedio je Novaka Đokovića i plasirao se u polufinale Srpska opena.

Dušan Lajović napravio je veliko iznađenje u Banjaluci, pošto je u četvrfinalu eliminisao Novaka Đokovića 6:4,7:6.

Ovo je bila prva pobeda Dušana Lajovića nad Novakom Đokovićem u njegovoj karijeri.

"Preplavljen sam emocijama, ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, emocija je previše protiv Noleta koji je heroj naše zemlje i pobediti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takvog igrača je nešto posebno. Imao je problem sa prvim servisom i laktom", rekao je Lajović i potom govorio na srpskom:



"Hvala pre svega i vama i publici i čak sam ja u jednom trenutku pevao 'Nole, Nole' i onda sam shvatio da igram protiv njega. Mislim da je današnji meč sa moje strane izvandredan, a s njegove ne baš i mučio se na šljaci i iskoristio sam greške da pobedim igrača njegovog kalibra. Najteža stvar za mene, bio sam na granici, ali sam uspeo da pobedim u ovakvoj završnici. Bila je ona brejk lopta kada sam napravio taktičku grešku... Mislio sam da ćemo ući u treći set. Nisam ovo očekivao, a igrao sam jako dobro u odlučujućim momentima",
rekao je Lajović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ducija preplavile emocije posle najveće pobede u karijeri: Nisam mislio da je ovo moguće, uhvatio sam sebe da skandiram Noletu!

Izvor: 24sedam.rs, 21.Apr.2023

Srpski teniser se plasirao u polufinale ATP turnira u Banjaluci pošto je pobedio Novaka Đokovića 2:0

Nastavak na 24sedam.rs...

LAJOVIĆ U ŠOKU POSLE POBEDE NAD ĐOKOVIĆEM: „Ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri, Novak je heroj naše nacije!“

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2023

Ducija su preplavile emocije Uspeo je Dušan Lajović da napravi najveći podvig u svojoj karijeri, pošto je u Banjaluci uspeo da pobedi Novaka Đokovića. On je prikazao izvanrednu igru protiv najboljeg tenisera planete koga je pobedio prvi put u svojoj karijeri i to iz trećeg pokušaja. – Preplavljen...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.